MOROS I CRISTIANS 2024 - MIG ANY 27 i 28 D'ABRIL

MOROS I CRISTIANS 2024 - MIG ANY 27 i 28 D'ABRIL

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

lunes, 9 de abril de 2018

TERTULIES LLITERARIES 2017, VALENCIANA TV: PROYECTE CULTURAL I INFORMATIU


TERTULIES LLITERARIES EN VIDEO,
EMITIX: VALENCIANA TV

Introducció General


En el 2017 va naixer un proyecte de fer TV per internet dedicat a difondre l'Historia, la Llengua y la Cultura Valenciana.

Baix el soport de l'Associacio Cultural COMUNICA VALÉNCIA, es varen començar a fer proves d'emissio i a contactar en diferentes persones i associacions per a donar contingut a l'iniciativa.

Alguna cosa es va fer, pero -com quasi sempre- les males predisposicions, envejes i falç protagonisme de les persones, el proyecte es va tancar el 10 d'Octubre de 2017.

De lo que es va fer en estos 6 mesos done a coneixer estos chicotets videos, i espere i desige que -hui 9 d'Abril de 2018, dia de Sant Vicent Ferrer, Patró del Regne de Valéncia, la responsabilitat i les ganes de treballar per Valéncia superen a lo que dividix a persones i associacions i algun dia es puga tornar a posar en marcha.

PLATÓ DE VALENCIANA TV

En este tres fotografies es pot vore el decorat que en son dia es va fer. Primer una visió general, en els iconos representatius de Valéncia, en la segona fotografia els iconos estan dedicats a Castelló, i en la tercera a Alacant.


Valéncia


Castelló

 
 Alacant
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario